Spring naar inhoud

Dierenartsen

Ester Heldens, dierenarts en praktijkeigenaar

Ik ben Ester Heldens, geboren in Tilburg. In mijn jeugd woonden we in het mooie Oisterwijk waar we thuis een soort "hobby-boerderij" hadden met veel dieren. Na de HAVO deed ik enkele jaren HBO. Vanaf 1991 studeerde ik Diergeneeskunde in Utrecht en in 2000 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen.

In 2001 startte ik mijn loopbaan als dierenarts bij een gemengde praktijk in Emmeloord. In de beginjaren ging ik vooral als veearts de boer op. Ook in West-Brabant en in Friesland heb ik gewerkt. Ik woon sinds 2005 samen met Jacob op zijn melkveebedrijf in Luttelgeest, waar ik nog een heel klein beetje "boerin" en veearts ben. Naast melkkoeien hebben we ook pony’s, honden en katten. Mennen met mijn pony's is mijn hobby.

Sinds 2011 heb ik me in mijn werk als dierenarts toegelegd op de behandeling van huisdieren zoals honden, katten en konijnen. Het volgen van nascholing hoort daar ook bij. In 2016 ben ik mijn eigen praktijk voor gezelschapsdieren "Dierenartspraktijk Marknesse" gestart. Dit was een totaal nieuwe uitdaging voor mij, waarvan ik nog geen spijt heb gehad!

Robert Fikse, dierenarts

Mijn naam is Robert Fikse en ik kom oorspronkelijk van de Veluwe. Ik ben getrouwd met Kirsten en samen zijn we de ouders van Emily en Thomas. Thuis hebben we 2 katten, Skye en Aiwa, en een konijn genaamd Nova.  Mijn hobby's zijn lezen, tuinieren en wandelen in Oostenrijk.

Wij gaan regelmatig met het gezin even naar Oostenrijk, waar mijn vrouw en ik even helemaal tot rust kunnen komen in de bergen.  

Sinds 2010 ben ik dierenarts en heb ik in verschillende gemengde praktijken gewerkt. Hier heb ik altijd naast mijn werk als landbouwhuisdierenarts ook spreekuren gedaan voor de kleine huisdieren. Op zoek naar een nieuwe uitdaging heb ik besloten om me toe te leggen op de kleine huisdieren.

Vanaf januari 2023 kunt U mij 4 dagen in de week aantreffen in Marknesse. Graag tot binnenkort!

Linda van Steenis, dierenarts

Mijn naam is Linda van Steenis. In het Zeeuwse Vlissingen groeide ik op met honden, katten, cavia’s, konijnen, vogels en verzorgpony’s; de liefde voor dieren zat er al vroeg in, als kind wist ik al dat ik dierenarts wilde worden.

Na het behalen van mijn diploma voor de studie diergeneeskunde aan de universiteit te Utrecht in 2008 ben ik direct aan de slag gegaan als dierenarts en heb ik gewerkt in diverse dierenartspraktijken in Brabant, Groningen en Friesland. Door regelmatig nascholing te volgen, houd ik mijn kennis ‘up to date’ en ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Vanaf april 2024 ben ik 4 dagen per week in de dierenartspraktijk Marknesse te vinden en zet ik mij samen met het gezellige en kundige team graag in voor u en uw liefste huisdier!