Spring naar inhoud

Paraveterinairen

Renske Altenburg - de Graaf, paraveterinair dierenartsassistente

De meeste mensen uit de polder kennen mij als de 'Friese assistente'' genaamd Renske. Ik woon in Friesland en heb 2 katten, een Europese korthaar genaamd Balou en een kruising Maine Coon met een Noorse Boskat genaamd Joep! Misschien heeft u hem al gespot op de foto als schattige kitten in de wachtkamer. Verder ben ik gek op honden maar heb zelf geen trouwe viervoeter.

Sinds het begin (2016) ben ik werkzaam bij Dierenartspraktijk Marknesse. Daarvoor ben ik bij meerdere dierenartspraktijken en klinieken werkzaam geweest, daarbij heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Jullie treffen mij 3 dagen per week aan de balie en telefoon. Verder ben ik de rechterhand van de vaste dierenarts Ester Heldens en de duizendpoot in de praktijk. Tevens voer ik gebitsbehandelingen uit en u kunt bij mij terecht voor voedingsadvies op maat (gewichtsconsulente voor honden en katten). Klantvriendelijkheid en (liefdevolle) zorg voor dier en mens staan bij mij hoog in het vaandel. Kom gerust langs of tot aan de telefoon!

Graag tot ziens bij dierenartspraktijk Marknesse!

Kyana Reinink - de Olde, paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Kyana Reinink. Samen met mijn man, Jack Russel Izzy en mijn paard woon ik in Meppel. In mijn vrije tijd train ik graag mijn paard en geniet ik van het buiten leven.

In 2015 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald en hierna heb ik bij verschillende praktijken ervaring op gedaan. Wat ik zo leuk vind aan het werk als paraveterinair is dat geen dag hetzelfde is!

Ik ben sinds oktober 2020 aan het werk bij dierenartspraktijk Marknesse. Ik verheug me erop om u, samen met uw huisdier, te ontmoeten in de praktijk en u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Marije Beuckens, paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Marije Beuckens en ik woon samen met mijn vriend en dochtertje in Sint Nicolaasga.
Wij hebben een mooie zwarte kat met de naam Lia en een lieve Goudhamster genaamd Pliem.
Mijn liefde voor dieren is er altijd geweest. Samen met mijn vader gingen we vroeger veel de natuur in. In het mooie Gaasterland waar ik opgegroeid ben, konden we dan ook erg genieten van de flora en fauna die daar aanwezig was en gelukkig nog steeds is. In mijn vrije tijd ga ik ook nog steeds graag de natuur in: Wandelen, fietsen, maar ook skeeleren samen met mijn dochter.

Ik heb eerst de opleiding diermanagement gedaan. Later heb ik de opleiding tot Paraveterinair gevolgd en in 2014 afgerond. Bij verschillende praktijken heb ik ervaring mogen op doen.
Ik vind het erg leuk om binnen ons vak verschillende werkzaamheden uit te voeren en mij meer te verdiepen in het gedrag van dieren. Maar ook het contact met u, als eigenaar vind ik erg leuk. Ik denk graag na over nieuwe dingen die de zorg voor dieren en het bezoek van uw huisdier aan de praktijk prettiger zouden kunnen maken.

Vanaf maart 2021 mag ik het team van dierenartsenpraktijk Marknesse komen versterken. Ik kijk er naar uit om u en uw huisdier(en) te mogen ontmoeten en ik ben u dan graag zo goed mogelijk van dienst!