Spring naar inhoud

Paraveterinairen

Renske Altenburg - de Graaf, paraveterinair dierenartsassistente

De meeste mensen uit de polder kennen mij als de 'Friese assistente'' genaamd Renske. Ik woon in Friesland samen met mijn man en 2 katten, een Europese korthaar genaamd Balou en een kruising Maince Coon met een Noorse Boskat genaamd Joep! Misschien heeft u hem al gespot op de foto als schattige kitten in de wachtkamer.

Sinds het begin ben ik werkzaam bij Dierenartspraktijk Marknesse. Daarvoor ben ik bij meerdere dierenartspraktijken en klinieken werkzaam geweest, daarbij heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Jullie treffen mij 5 dagen per week aan de balie en telefoon. Verder ben ik de rechterhand van de vaste dierenarts Ester Heldens en de duizendpoot in de praktijk. Tevens voer ik gebitsbehandelingen uit en u kunt bij mij terecht voor voedingsadvies op maat (gewichtsconsulente voor honden en katten). Klantvriendelijkheid en (liefdevolle) zorg voor dier en mens staan bij mij hoog in het vaandel. Kom gerust langs of tot aan de telefoon.

Graag tot ziens bij onze gezellige dierenartspraktijk Marknesse!

Janneke Koffeman - Post, paraveterinair dierenartsassistente

Hallo, ik ben Janneke Koffeman - Post, ik ben geboren in Urk en woon al een aantal jaren in het buitengebied van Bant, samen met mijn man, 2 kinderen, de poes Tijger, het konijn Haasje en onze kippen.

Ik heb mijn opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente in 2005 afgerond in Hardenberg. Hierna heb ik veel klant- en werkervaring opgedaan in een dierenspeciaalzaak met intern een parttime dierenarts. Sinds juni 2018 ben ik met veel plezier werkzaam in de Dierenartspraktijk van Ester Heldens in Marknesse.

U kunt mij treffen aan de balie en aan de telefoon, ik hoop u en uw huisdier zo goed mogelijk te begeleiden in een prettig dierenartsbezoek. Ook zal ik assisteren in de spreekkamer en bij operaties, waar dat nodig is. Aandacht en zorg staan bij ons in de praktijk voorop. Tot snel!