Spring naar inhoud

Paraveterinairen

Renske Altenburg - de Graaf, paraveterinair dierenartsassistente

De meeste mensen uit de polder kennen mij als de 'Friese assistente'' Renske. Ik woon in Friesland en heb 2 katten, een Europese korthaar genaamd Balou en een kruising Maine Coone x Noorse Boskat genaamd Joep! Misschien heeft u hem als schattige kitten gespot op de foto in de wachtkamer. Verder ben ik gek op honden maar heb zelf geen trouwe viervoeter.

Sinds het begin (2016) ben ik werkzaam bij Dierenartspraktijk Marknesse. Daarvoor ben ik bij meerdere dierenartspraktijken en klinieken werkzaam geweest, daarbij heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Jullie treffen mij 3 dagen per week aan de balie en telefoon. Verder ben ik de rechterhand van de vaste dierenarts Ester Heldens en de duizendpoot in de praktijk. Tevens voer ik gebitsbehandelingen uit en u kunt bij mij terecht voor voedingsadvies op maat (gewichtsconsulente voor honden en katten). Klantvriendelijkheid en (liefdevolle) zorg voor dier en mens staan bij mij hoog in het vaandel. Graag tot ziens bij dierenartspraktijk Marknesse!

Kyana Reinink - de Olde, paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Kyana Reinink. Samen met mijn man, Jack Russel Izzy en mijn paard woon ik in Meppel. In mijn vrije tijd train ik graag mijn paard en geniet ik van het buiten leven. In 2015 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald en hierna heb ik bij verschillende praktijken ervaring op gedaan. Wat ik zo leuk vind aan het werk als paraveterinair is dat geen dag hetzelfde is!

Ik ben sinds oktober 2020 aan het werk bij dierenartspraktijk Marknesse. Ik verheug me erop om u, samen met uw huisdier, te ontmoeten in de praktijk en u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Liza Raggers - Jansen, paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Liza Raggers-Jansen. Samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Blokzijl. Thuis hebben wij 3 honden (1 Labrador en 2 Welsh springer spaniels) en 3 katten (2 Europees kortharen en een Ragdoll). Met onze Welshen en de Ragdoll fok ik af en toe een nestje met stamboom. Ik vind het verwelkomen van nieuw leven en het zien opgroeien tot een evenwichtig dier geweldig. Ook het gedrag en opvoeden van dieren vind ik heel interessant.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met het gezin en natuurlijk de verzorging van de dieren. Het bezoeken van shows met de honden vind ik ook erg leuk.
In 2012 heb ik mijn paraveterinair diploma gehaald en na gewerkt te hebben in een dierenspeciaalzaak ben ik bij een dierenartsenpraktijk gaan werken.

Vanaf februari 2022 kunt u mij 3 dagen per week tegenkomen in Dierenartspraktijk Marknesse. Ik kijk er naar uit om u en uw huisdier(en) te ontmoeten en hopelijk zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Jeltsje de Haan - Bangma, paraveterinair dierenartsassistente

Hallo, mijn naam is Jeltsje Bangma. Ik woon in Oosterzee-Buren op een boerderij, met mijn man, zoon en 2 dochters. Ik ben opgegroeid in Follega, ook op een boerderij, waar wij als kinderen altijd mee hielpen met alle dagelijkse werkzaamheden. Ik mag graag (race)fietsen, wandelen en hardlopen, maar gewoon in de natuur zijn vind ik ook heerlijk.

Na 33 jaar met veel inzet en enthousiasme in Lemmer als paraveterinair gewerkt te hebben werd het dienstverband eind oktober 2022 met wederzijds goedvinden helaas stopgezet. Per 1 december 2022 heb ik een een zwangerschapswaarneming in Joure mogen doen. En nu krijg ik per januari 2024 de kans om bij Dierenartspraktijk Marknesse te komen werken. Een mooie praktijk waar ze met veel passie zorgen voor uw dier. De afwisseling die dit werk met zicht meebrengt is erg mooi. Ik hoop met mijn ervaringen en enthousiasme een mooie aanvulling te zijn in deze praktijk. U komt mijn tegen in de praktijk op de maandagen, dinsdagen en de vrijdagen.

Sharon Klijnsma, paraveterinair dierenartsassistente

Hallo iedereen, mijn naam is Sharon en vanaf januari 2024 zal ik ook werkzaam zijn bij dierenartspraktijk Marknesse als dierenartsassistente. Ik woon in Scherpenzeel samen met mijn ouders, kippen en mijn mooie Mechelse herder van 4 jaar.

Ik ben afgelopen oktober geslaagd voor de opleiding en moet dus ook nog wat ervaring opdoen. Wanneer ik meer ervaring heb opgedaan als paraveterinair wil ik graag verschillende cursussen/nascholing gaan doen waarmee ik u nog beter van dienst kan zijn (bijv. voeding, echo en röntgen en eventuele andere interesses die ik binnen de praktijk op zal doen). Ook wil ik graag nog een cursus hondentrainer gaan doen omdat ik werken met honden het allerleukste vindt. U kunt me maandag t/m donderdag op de praktijk tegenkomen.