Spring naar inhoud

Paraveterinairen

Renske Altenburg - de Graaf, paraveterinair dierenartsassistente

De meeste mensen uit de polder kennen mij als de 'Friese assistente'' genaamd Renske. Ik woon in Friesland en heb 2 katten, een Europese korthaar genaamd Balou en een kruising Maince Coon met een Noorse Boskat genaamd Joep! Misschien heeft u hem al gespot op de foto als schattige kitten in de wachtkamer. Verder ben ik gek op honden maar heb zelf geen trouwe viervoeter.

Sinds het begin (2016) ben ik werkzaam bij Dierenartspraktijk Marknesse. Daarvoor ben ik bij meerdere dierenartspraktijken en klinieken werkzaam geweest, daarbij heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Jullie treffen mij 3 dagen per week aan de balie en telefoon. Verder ben ik de rechterhand van de vaste dierenarts Ester Heldens en de duizendpoot in de praktijk. Tevens voer ik gebitsbehandelingen uit en u kunt bij mij terecht voor voedingsadvies op maat (gewichtsconsulente voor honden en katten). Klantvriendelijkheid en (liefdevolle) zorg voor dier en mens staan bij mij hoog in het vaandel. Kom gerust langs of tot aan de telefoon.

Graag tot ziens bij dierenartspraktijk Marknesse!

Kyana Reinink - de Olde, paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Kyana Reinink. Samen met mijn man, Jack Russel Izzy en mijn paard woon ik in Meppel. In mijn vrije tijd train ik graag mijn paard en geniet ik van het buiten leven.

In 2015 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald en hierna heb ik bij verschillende praktijken ervaring op gedaan. Wat ik zo leuk vind aan het werk als paraveterinair is dat geen dag hetzelfde is!

Ik ben sinds oktober 2020 aan het werk bij dierenartspraktijk Marknesse. Ik verheug me erop om u, samen met uw huisdier, te ontmoeten in de praktijk en u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Grietje Meisner, dierenartsassistente

Hallo allemaal, ik ben Grietje Meisner. Ik woon in Wolvega met mijn gezin, dat bestaat uit mijn man, drie zoons (van 16, 18 en 19) en onze drie honden Jaap, Ragnar en Indie. Ik ben in de omgeving van Wolvega opgegroeid met erg veel dieren om me heen.

Ik ben bijna klaar met de opleiding tot paraveterinair, alleen het eindexamen rest nog. Mijn stage heb ik gedaan bij Dierenkliniek Wolvega, en aansluitend heb ik daar een tijd gewerkt toen één van de assistentes daar met zwangerschapsverlof ging. Ik heb dus al wel wat ervaring opgedaan, maar ik ga er van uit dat ik bij dierenarts Ester nog een boel kan leren.

Vanaf oktober 2020 zal ik bij Ester op de maandag- en dinsdagochtend werkzaam zijn, en donderdag de hele dag. Ik kijk erg uit naar de komende tijd bij Dierenartspraktijk Marknesse!